Главните герои в този разказ са Калина и Виктор, две млади сърца намерили пътя си един към друг без никога да са се виждали с очите си!
Тяхната история е прекрасна, както и те самите и аз се радвам, че снимките, които заснех, ще им бъдат разказани през погледа на техните родители, приятели, а един ден и на децата им!

Трудно ми е да опиша с думи любовта им, защото тя е различна от всичко, което съм срещала до сега. Снимала съм стотици сватби, но никога не съм усещала подобни силни чувства между двама души. Начинът, по който се докосваха, прегръщаха, смееха и плакаха ме накараха да се замисля за това как, въпреки че Бог е отнел зрението им, ги е събрал заедно, защото те са родени един за друг.

Двамата се бяха погрижили датата 9 септември 2018 г. да бъде запомнена добре от всички техни гости, защото булката се спусна към своя любим през балкона от петия етаж, яздиха кон и за малко да полетят с паратрайк, но времето не беше на тяхна страна. Освен това бракосъчетаха и най-верните си другари, кучетата им водачи Карма и Идалго, които преди брака си доволно се овъргаляха в едно блато.

За да стане тази сватба толкова красива и запомняща се в организацията й взеха участие много прекрасни и талантливи колеги, които ще се опитам да изброя, като предварително се извинявам ако съм изпуснала някой:

Фотограф: Цветелина Делийска
Асистент фотографи: Боряна Делийска
Видео: Video Joro, Georgi Ivanov
DJ: Найден Найденов
Сватбена декорация: Йоана Томова
Локация: Приказната градина
Кетъринг: Iliqna Koteva
Рокля на булката: Paloma Fashion
Грим: Кирил Гуцов
Коса: Стоян Желенски

За приятното изкарване на гостите се погрижиха момчетата от бенда на Алма Алтер, както и страхотното трио на Невена Цонева, Борис Солтарийски и Гъмзата!