Хо-Хо-Хо, ето, че отново настъпи време за коледни фотосесии! Записването вече стартира, а ето и малко повече информация за всички условия.

Записване

За да запишете час за сесия е необходимо да заявите своето желание на email: [email protected]
Комуникацията ще се осъществява САМО в писмен вид. Моля, изпращайте своите имена, от колко души се състои вашето семейство, възраст на децата, телефон за връзка и предпочитан ден/час за фотосесията.
Записването е валидно след писмено потвърждение от моя страна и заплатена фотосесия. Заплащането става предварително по банков път в срок до три дни след направената резервация. При нужда от промяна на часа това става с предварителна уговорка и в удобно за двете страни време.

Период на провеждане на кампанията

Коледните сесии в Делийски Студио ще се реализират между 13.11 и 20.12, както и през януари при наличие на желаещи. Работните дни са от понеделник до събота при следните възможни часове – 10:00, 11:30, 15:00, 16:30, 18:00

Пакети и цени
 • Базов пакет (делнични дни – 290 лв., събота – 340 лв)
  • продължителност на сесията до 45 мин.
  • 2 декора
  • 10 обработени дигитални кадри*
  • цена на допълнителен кадър 15 лв.
 • Специален пакет (делнични дни – 520 лв., събота – 570 лв.)
  • продължителност на сесията до 45 мин.
  • 2 декора
  • 15 обработени дигитални кадри*
  • 1 фотокнига 20х20
  • 1 принт 20х30 в рамка с паспарту
  • 3 бр. еднолистови календари А3+
  • цена на допълнителен кадър 15 лв.
 • Допълнителни печатни материали**:
  10х15 – 4 лв.
  13х18 – 5 лв.
  20х30 в рамка с паспарту – 60 лв.
  Еднолистов календар А3+ – 20 лв.
  Фотокнига 20х20, 12 страници – 120 лв.
  Фотокнига 25х25, 12 страници – 140 лв.
  Магнит със снимка 7х10 – 7 лв.
  Джобни календари 6х9 – 3 лв.
Всички досегашни клиенти на Deliysky Studio получават 5 допълнителни кадъра подарък към избрания пакет!

*Обработката на кадрите е в авторски стил, включва премахване на леки дефекти по кожата, но не и специализиран ретуш, който е свързан с видима промяна на външния вид на участниците.
** За цени на други размери и видове печатни материали, моля свържете се с мен допълнително.

Декори

Декорите и тази година са 2 – основен интериорен и един по-семпъл, но много красив – нашата люлка в небето. Основният декор е подходящ  за семейства с до 2 деца. Бебета, които не могат да седят самостоятелно ще бъдат снимани в ръцете на родителите си. Разбира се, декорите са подходящи и за индивидуални фотосесии, както и за двойки. 
Съветвам да обърнете специално внимание на цветовете на дрехите си, като по-долу ще дам пример на цветната хармония спрямо сет дизайна на декорите.  

Ето и пример за цветната хармония и как да подберете дрехите си, така, че да пасват добре на декорите.  Избягвайте дрехи с щампи, шарки, надписи и цветове извън посочените. Подберете аксесоари, които биха допълнили гардероба ви.

Авторски права и конфиденциалност

Изображенията, създадени от Deliysky Studio не могат да се използват за комерсиални или редакционни цели без писмено съгласие от автора. Според българския закон за авторското право, Deliysky Studio запазва авторските права върху всички изображения.
Заедно с готовите дигитални файлове ще получите и документ, т.нар. print release, с който получавате писмено разрешение за правото на ползване според целта на сесията (в случая – лична употреба). Цените на пакетите включват моята благодарност към клиентите, които биха се съгласили да публикувам снимките им в портфолиото си.  Ако желаете конфиденциалност, моля да заявите това предварително, като имате предвид, че цената в случая се утежнява с 50%.

Общи условия
 • Моля, пристигайте не по-рано от 5 мин преди записания час, облечени с дрехите, с които ще се снимате. Студиото не е голямо и излишното суетене и преобличане би забавило много процеса на работа. Старайте се да не закъснявате, защото това рефлектира върху следващите клиенти, както и съкращава вашето време за снимки.
 • Ако сте с бебешка количка тя трябва да остане в двора пред студиото.
 • Влизането в студиото става САМО с нови обувки или такива с добре почистени подметки. Помещението е оборудвано с подово отопление и спокойно можете да се събуете боси.
 • При съмнение за болно дете/родител, моля да се свържете с мен, за да променим часа ви.
 • Ако имате четириног приятел, който желаете да участва в снимките това може да стане САМО ако заявите последния час за деня, както и ако кучето/котето е достатъчно възпитано и кротко и с чисти лапи. Запазвам си право да не допускам едри породи кучета.
 • Изборът на кадрите става чрез персонална онлайн галерия, като получавате линк с всички необработени снимки, защитени с лого през средата, с цел избягване нарушаването на авторските права. Тези снимки не се предават на клиента и не са предназначени за публикуване, те служат само за улеснение на избора ви.
 • Срокът за предаване на обработените файлове е до 10 дни след изборът им от ваша страна. Печатните материали могат да имат известно забавяне с оглед натовареността на печатниците около този период от годината, но ще направя всичко възможно да ги получите преди Коледа.

Благодаря за отделеното време да прочетете този текст до края и до скоро виждане! Очаква ни една щура Коледа!

…..

Благодаря най-сърдечно на Йоана Томова за оказаната помощ при аранжирането на декорите! Ако има някой, който умее да опакова подаръци по-добре от джуджетата на Дядо Коледа, то това е тя! По декорите работиха още Буба, Мариян и аз – Цвети. 

Ето и първото семейство, което успя да се наслади на празничната атмосфера в студиото. Благодаря на Стефани, Ники и малкия чаровник Дани за споделените емоции!