„За мен работата е по-скоро удоволствие и привилегия”, казва Цвети Веселинова докато слизаме по стълбите на столичния пиано бар Магнито за да заснемем една специална и различна фотосесия.

Запознахме се преди няколко години на сватбата на най-добрата й приятелка и оттогава до сега Цвети е заставала пред обектива ми неколкократно, като през 2015 вече официално и в ролята на булка.

Цвети Веселинова е певица, която повече от 10 години се изявява професионално на музикалната сцена. Любовта ѝ към музиката се е зародила още на 6-годишна възраст, като днес можем да кажем, че това със сигурност е нейното призвание.

Цвети има участия както в различни заведения и клубове, така и на сватби и специални събития.  В последните години освен с музикални изпълнения, тя се занимава и с организация и водене на всички ритуали, съпътстващи най-важния ден в живота на всяка влюбена двойка – сватбата.

Нейната история е дълга. Участия в представления на Софийската опера и балет, роля в български пълнометражен филм, уроци по солфеж пиано, поп и джаз пеене, турнета в Украйна, САЩ и Англия и т.н. По-важното е, че тя приема празникът на всеки един човек, като свой личен и дава всичко от себе си, за да допринесе за незабравимите спомени и веселия купон.

Освен с позитивно настроение и усмивка, Цвети успява да спечели публиката и с разнообразния си репертоар. Решена да не се ограничава в стилове и жанрове, тя подбира всички онези прекрасни песни от различен тип, които да поднесе на аудиторията с професионализъм и от сърце.

С приповдигнато настроение и без никакво притеснение Цвети застана пред обектива ми с целия си блясък. Смях, мистерия, музика и чар…Насладете им се и вие!

Повече за работата на Цвети Веселинова може да откриете тук: https://cvetiveselinova.com