Страхотно е, когато работата ми на фотограф ме среща с такива талантливи изпълнители каквито са Елена Брусарска и Мирян Костадинов. Първото си впечатление от техните изпълнения придобих в столичния бар Koto, където двамата имаха участие. В една от паузите се заговорихме с Ели и тя ми сподели, че освен да пее обича и да се снима. Така от дума на дума вече имахме уговорка и скоро реализирахме една чудесна фотосесия. Тя се състоя в луксозния семеен комплекс Hasienda Residence, а по време на снимките аз отново имах възможността да се насладя на чудесните им изпълнения. 
Още преди да направим фотосесията бях сигурна, че Ели и Мирян са отлична комбинация и възможност за много младоженци да разнообразят сватбения си ден с хубава музика.

Красивото лице на Елена Брусарска е познато от различни канали. Мнозина я свързват с дейността й като водеща и ПР на различни събития и артисти, но за болшинството тя е вокалът от култовата хип-хоп група Ice Cream. Точно тя изпя най-големия хит в дискографията на бандата – „Захир“, превърнал се в истинска класика сред родната музика от последните години. През 2014 година Елена е и водеща на Годишните Музикални хип хоп награди в зала 1 на НДК, когато печелят приза „Група на годината“. През 2015 година нежният вокал напуска бандата и започва своята самостоятелна кариера, като поставя началото с песента „Недей да питаш“.

Мирян Костадинов набира известност пред българската аудитория с участието си в X factor. Той става и един от любимците на тинейджърите. Всичко започва много по-рано и много по-далеч. Завършил „изящно изкуство и дизайн“ в Англия, музикалното му развитие тръгва още от дъждовния остров. Там прави няколко участия в лондонски клубове, както и на местни фестивали за поп и рок музика в Шефийлд и Лийдс, Хъдърсфийлд. Освен с уникаланите си гласови възможности и индивидуалност в изпълненията, Мирян свири и на китара, което го прави още по-атрактивен на музикалната сцена. 

През 2016-та година, работата им като музиканти ги среща при участие на престижно събитие, където заедно излизат на сцена за първи път. След успешното им представяне и позитивни реакции, който предизвикват сред публиката, двамата изпълнители решават да поставят началото на един общ музикален проект, който днес се развива успешно и предизвиква интерес сред ценителите на качествената световна музика. На сцентата Мирян и Елена представят кавъри на познати поп, рок и ар енд би песни под звуците на акустична китара и пиано. Авторските им парчета, които са добре познати на българската музикална сцена са също в репертоара им. Освен самостоятелно, Елена и Мирян имат и дуетни изпълнения, звученето на които пасва идеално в духа на цялостната им програма.