Представям ви страхотните Марина и Момчил, които избраха да празнуват своята сватба в Резиденция Черешова градина

Резиденцията е една от най-новите локации за сватбени тържества в гр. София. Намира се в непосредствена близост до езерото Панчарево и на разстояние от 15 минути от центъра на града. Разположена на огромната площ от 45 декара, Резиденция Черешова градина предлага на своите гости съчетанието между красотата на природата и лукса. 

Младоженците направиха своята подготовка в напълно реновираната къща, която съчетава в себе си уюта на естествените материали и характера на модерната архитектура и разбира се, прекрасната естествена светлина, която струи от всеки ъгъл.

Кратката фотосесия направихме на територията на градината, малко преди пристигането на гостите за официалната церемония. След нея тържеството се измести до голямата шатра, където гостите бяха изненадани с авторски коктейли от Travel Cocktails и вкусният сладолед на Savini Gelato.

Партито продължи до малките часове на деня, а за доброто настроение на всички се погрижи DJ Dani Di.

Разбира се, всяко подобно събитие изисква много ресурси, дълги часове планиране и много труд от страна на доста професионалисти. За мен беше удоволствие да работя в екип с всички тях:
Организация и декорация: Сватбена агенция Мелодика
Кетъринг: L`instant Catering
Грим и Коса: Studio N13
DJ Dani Di
Водеща: Антоанета Александрова
Осветление: Апостол Григоров
Фотография и видео: Делийски Студио

Повече от моята работа може да разгледате в блога, или да ме последвате в социалните мрежи:
Instagram, Facebook