Здравейте приятели,
и тази година по традиция съм подготвила една селекция с най-доброто от сватбена фотография 2021. 

Някои от избраните снимки получиха международно признание като част от наградените селекции на няколко организации за сватбена фотография.

Никак не обичам да се изтъквам с постиженията си, но уви, налага се…знаете, маркетинг! 😅

И така, моята равносметка за изминалата 2021 година в цифри е следната:

 

Благодарна съм, че и през тази година имах щастието да се срещна и работя с изключително интелигентни и възпитани хора, младоженци, които истински ценят качаствената и стойностна фотография. Имах удоволствието да снимам на чудесни локации, някои от които посетих за първи път, както и да работя в екип с талантливи колеги.
Надявам се, че 2022 г. ми е приготвила много нови и положителни предизвикателства, които с радост ще посрещна!

Искрено Ваша,
Ц.

А ето и кратката история от сватбения ден на Славина и Стоян от Bedouin Summer Bar, която получи награда Story Award от This is Reportage, директория посветена изцяло на сватбената журналистика и неподправените моменти.

Номинация за Golden Lens Awards, Toп 100 в света Inspiration Photographers, Top 25 XP Photographers.

Кратката история от сватбения ден на Деми и Дани, чиято сватба се състоя в Монтана през 2020 г. получи номинация за Golden Lens Awards в категория Best Wedding Collection of the Year, както и бе избрана като част от 10-те най-добри сватбени истории от XP Photographers. Сватбата може да разгледате ТУК

top100-inspiration-photographers
nomination-golden-lens-awards-tsvetelina-deliyska
worldTOP25-xpphotographers

Локации:

Santa Marina Holiday Village

Ако искате да видите повече кадри от изминалата 2021 г. може да ме последвате в Instagram или Facebook, както и да се абонирате за канала ми във Youtube. Благодаря, че стигнахте до финала на тази публикация и обещавам, че няма да останете разочаровани!