Думите няма да ми стигнат да опиша денят 10-ти Август 2019! Това беше ден, в който усмивката не слезе от лицето ми – толкова положителен заряд получих от работата си със Снежи, Алекс и техните роднини и приятели! 
Сватбеното им тържество започна с подготовка на младоженците в столичния хотел Витоша. Стаите на хотела бяха изпълнени с жълтоцветни, пъстри и шумни приятели, които продадоха Снежи срещу скромна дузина аржентинско песо и една целувка. След което цялата тълпа от шафери и шаферки се отправи към парк Врана за щура фотосесия в компанията на цяла каса бира.

Официалната церемония по подписването се състоя в двора на Резиденция Тера и бе водена по неповторим начин от Ани Христова, а бална зала Тера вибрираше под музиката на DJ Хорхе до ранни зори.

Снежи и Алекс, прекрасни сте! Късметлии сте с такива страхотни родители и приятели! Желая ви още хиляди неповторими моменти заедно!

Споделям част от емоционалния си заряд с вас чрез тези снимки и благодаря на всички талантливи хора, с които работата ме среща непрестанно!

Ние също бяхме там, ядохме пихме, веселихме се и снимахме до премаляване! Благодарим за доверието!

Рокля на булката: Sarah Hirsch
Рокли на шаферките: Тамара Николова (майката на булката)
Коса: Жоро Петков
Грим: Вяра Василева
Декорация: Бени Добрева
За градуса на настроението се погрижиха: DJ Хорхе, Митко Петров 
Локация: Резиденция Тера
Фотография и видео: Делийски Студио