Даниел и Красимир са младоженците, които първи ме ангажираха за своята сватба през 2018 г. С тях не се бяхме виждали лично до деня на сватбата им, защото живеят извън България, а само бяхме говорили един-два пъти по телефона. Въпреки, че нямахме личен контакт веднага разбрах, че са много емоционални и изключително отдадени един на друг.

Сватбеният им ден започна с подготовка на двамата в родната къща на младоженеца, след което се отправихме към живописния църковен храм „Св. София“. Фотосесията им беше кратка, защото нямахме много време, а и двамата държат повече на спонтанни и непринудени снимки, както и на това да обърнат достатъчно внимание на гостите си.
След кратката разходка из центъра на София се отправихме към ресторант „На върха“, който се намира в края на кв. Горна Баня“ и предлага страхотна гледка към Витоша планина.
Времето беше на наша страна, защото тържеството беше предвидено да е навън и макар, че преваля за кратко купонът не се наруши нито за миг. За това се погрижи нашият колега и приятел DJ Мартин Гьорев. Както и чудесната дъга, която изгря специално за нас 🙂

А ето и самата селекция от сватбения ден на Дани и Краси, поднесена от мен Цветелина Делийска и моят асистент – фотограф Виктория Сиракова.

Приятно гледане!