„…Ами, сватбата, Райне, е просто една метафора… символ на градежа. Защото в живота първо ти дават, а ти ако си умен вземаш… после с наученото създаваш и ти на свой ред.. .и най-подир трябва да започнеш и ти да даваш…, а ако във всичката тая работа няма любов, значи си живял на пусто. Бил си един себелюбец.“
 
„За сватбите“, Камен Донев
 
 

…….

 
Сватбата е един специален ден в живота на всеки човек. Тя бележи началото на създаването на новото семейство, нещо много лично и свято между двама души, които се обричат на вярност. Това е празник, който носи наслада както в емоционален, така и в чисто визуален план. 
 
„Един специален ден“ е първата ми самостоятелна изложба и представя част от работите ми през дългогодишния ми опит в областта на сватбената фотография. Тя е материалният носител на спомени, който пази искрица от запечатания мимолетен миг и носи духа на автора в себе си. Смесица между чиста и неподправена фотожурналистика и артистична художествена фотография изложбата ангажира зрителя с истинската си емоционална изразителност и оставя усещането за преживения момент.
Експозицията бе  представена официално в галерия Синтезис на 1 декември 2018 г. и се състои от 30 фотографии в размер 50х70. За всички, които не успяха да присъстват на откриването и нямат възможност да я видят на живо публикувам я онлайн и тук!

А ето и няколко бекстейдж кадъра от самото откриване на изложбата. Благодаря на моите колеги  Бони Бонев и Антонио Георгиев-Хаджихристов, че ми ги предоставиха.