DELIYSKY STUDIO
Студио за художествена сватбена фотография и видеозаснемане

Ние не сме фирма, а семейство. Обединени от любовта си към осмото изкуство и един към друг създадохме „Делийски Студио“. Вдъхновяваме се от нескритите емоции, от дребните жестове и радостта от живота. Това, че правим клиентите си щастливи е най-голямата отплата, която получаваме. Ако искате да бъдете един от тях, не се колебайте да споделите своята история с нас! Ще се опитаме да я преразкажем без думи!

Този сайт е създаден за Вас, нашите бъдещи клиенти, с информационна цел. Той е предимно на сватбена тематика, но не изключва опита и възможностите ни в останалите сфери на фотографията и видеозаснемането. Всеки истински професионалист има свой стил на работа, а всеки клиент – свои виждания. Понякога тези две понятия не се припокриват. Разгледайте портфолиото ни и ако то ви допадне за нас ще бъде удоволствие да увековечим вашите незабравими спомени.

Нашата основна дейност включва широка гама услуги, свързани с:

  • Видео и фото заснемането на сватбени тържества;
  • Видео и фото заснемане на абитуриентски, годишнини;
  • Видео и фото заснемане на рождени дни и други семейни празници’
  • Бебешка, детска, семейна и будоарна фотография;
  • Видео и фото заснемане на фирмени партита, корпоративни събития, конгреси, сенинари.

Не сме пропуснали и допълнителната обработка на заснетия материал – видео монтаж, ретуш, дизайн и изработка на фотокниги по индивидуален проект.

Наша основна цел е „Да надминем вашите очаквания“,
Нашият девиз: „Коректност преди всичко“

Като член на НАПСФВ (Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори) екипът на Делийски Студио гарантира правата на своите клиенти по следните начини:

  • Ние работим чрез законно регистрирана фирма и за всяко плащане издаваме фактури;
  • За всички ангажименти, които поемаме сключваме договор;
  • Спазваме етично-моралния кодекс, одобрен от членовете и управителния съвет на НАСПФВ
Запознайте се с екипа зад кадър
Цветелина Делийска
Цветелина Делийска

Фотограф

Пътешественик по дух и фотограф по призвание. Обича да разказва истории без думи! Стилът ‎ѝ е смесица между чистата и неподправена фотожурналистика и артистичната портретна фотография. Носител на множество награди от български и международни конкурси за сватбена фотография. Участник в редица изложби, включително и самостоятелна.

Петър Делийски
Петър Делийски

Видеооператор

Създател и съучредител на НАПСФВ - Националната Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори в България. Организатор на редица семинари с международно участие, както и уъркшопи с цел постоянното повишаване на нивото на сватбената фотография и видеозаснемане у нас.

Награди

Ние поддържаме високи стандартни на качество в своята работа, гаранция за което е факта, че работата на Цветелина Делийска е оценена високо в едни от най-престижните международни директории и организации за сватбена фотожурналистика и артистична сватбена фотография.  

Едни от последните постижения на Цветелина Делийска включват:

– Декември 2018 – Откриване на самостоятелна изложба за сватбена фотография във Photosynthesis, София.
– Декември 2018 – Представяне на календар „истинските мъже и цветята са винаги на мода“, съвместен проект по идея на  флорист Йоана Томова.
– 1-во място в категория „Гостите“ и 2-ро място в категория Геометрия в Годишните Награди на Българската Национална Професионална Асоциация на Сватбените Фотографи и Видеооператори за 2018 г.
– Октомври 2019 г. – Лектор на Есенния Семинар на НАПСФВ в Старосел.
– През 2019 г. Цветелина попада в ТОП 100 сватбени фотографи в света според класацията на международната оранизация Wedding Photojournalist Association, която е една от най-дългогодишните и утвърдени директории за сватбена фотожурналистика и уловени моменти.
– Януари 2020 Цветелина Делийска е избрана за член на УС на Националната Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори.
– Февруари 2020 – Публикация в Shotkit сайт за фотографска техника и оборудване.
Март 2020 – Стартиране на членство в World`s best wedding photos