Ние от Делийски Студио знаем, че желанието за сватбена фотокнига се поражда в младоженците като естествено решение на семейството да съхрани незаменим и скъп спомен за едно от най-важните семейни събития. Затова предлагаме на клиентите си сами да направят избора си от фотокниги, прилежно оформени от материали с най-високо качество.

Разликата между безразборното разглеждане на снимки и самата фотокнига е, че книгата предлага една концептуална визия, в която са разположени най-важните мигове от сватбения ден. Подредени и оформени в рамката на книгата, снимките от сватбата се превръщат в едно цяло – творба, сравнима с произведение на изкуството.

Клиентите биха могли да избират от различни  модели фотокниги, типични за този вид изпълнения; възможна е направата на персонализиран дизайн отговарящ напълно на мислите и идеите как да изглежда оформлението. Изборът на вида на корицата, броя страници и вида хартия също е от значение. Предлагаме превъзходни дизайни, изчистени и стилни, с акцент върху самите фотографии и с визия за декора.

Сватбените книги отдавна замениха традиционните фотоалбуми, благодарение на своето отлично качество и вечен живот! Затова не се колебайте, а побързайте да заявите своята сватбена книга сега! Ние сме се погрижили и за специални пакетни цени за нашите услуги, в които са включени и фотокниги.

Нашите клиенти участват активно в целия процес по създаването на своята сватбена фотокнига. След създаване на първоначалния проект, те имат възможност да променят подредбата или да заменят снимките по тяхно желание. Резултатът винаги е впечатляващ, защото е вложен нашият опит, в комбинация с желaнията на клиента и аурата на току що отминалото тържество.

Възползвайте се от сватбената фотокнига, която осмисля снимките направени по време на цялото събитие и ги представя в уникална за младоженците светлина. Сватбената фотокнига няма да избелее с времето или да изчезне ако компютъра ви се повреди, затова запазете скъпия спомен чрез нея.