Всички знаем как завършват приказките. Думите „…и три дни яли, пили и се веселили“ са известни на всеки. Ако обаче всяка приказка имаше продължение и това продължение  трябваше да бъде разказано без думи, то сватбения ден на З&К би станал еталон за това.
Празникът им беше разделен в три последователни дни посветени на индийските и български традиции, дни наситени с много забавления и танци.
Първият ден от сватбата започна със семейна вечеря или така наречения Санджит, дума която произлиза от индийското Санскрит и най-общо се превежда като музика. В традиционните индийски сватби това е време за песни и забавления преди да започне истинската сватба. Санджит е само за жени, но в случая и господата бяха поканени, пяха се весели и закачливи песни и имаше много танци. Вечерта продължи в бар Да-да, където младата част от гостите се развихрира в уникален купон.
Вторият сватбен ден беше посветен на българския фолклор и се състоя в механа Воденицата, кв. Драгалевци. Гостите от страна на булката, която е българка бяха невероятно стилни и красиви в носиите си. Младоженците също бяха заложили на дрехи с традиционни български шевици.
Дойде ред и на третия, последен ден от сватбената одисея. Празникът започна с подготовка и обличане на булката с традиционно индийско сари в хотел Сенс, разположен в идеалния център на София. Вечерта продължи с грандиозно парти във Военния клуб, с много индийски танци, което почти ни пренесе в колоритния Боливуд.
Ние също бяхме там, ядохме, пихме и се веселихме редом с всички и вярвам, че се справихме добре с преразказа на тази приказка…