DELIYSKY STUDIO
Студио за художествена сватбена фотография и видеозаснемане

Ние не сме фирма, а семейство. Обединени от любовта си към осмото изкуство и един към друг създадохме „Делийски Студио“. Вдъхновяваме се от нескритите емоции, от дребните жестове и радостта от живота. Това, че правим клиентите си щастливи е най-голямата отплата, която получаваме. Ако искате да бъдете един от тях, не се колебайте да споделите своята история с нас! Ще се опитаме да я преразкажем без думи!

Този сайт е създаден за Вас, нашите бъдещи клиенти, с информационна цел. Той е предимно на сватбена тематика, но не изключва опита и възможностите ни в останалите сфери на фотографията и видеозаснемането. Всеки истински професионалист има свой стил на работа, а всеки клиент – свои виждания. Понякога тези две понятия не се припокриват. Разгледайте портфолиото ни и ако то ви допадне за нас ще бъде удоволствие да увековечим вашите незабравими спомени.

Нашата основна дейност включва широка гама услуги, свързани с:

  • Видео и фото заснемането на сватбени тържества;
  • Видео и фото заснемане на абитуриентски, годишнини;
  • Видео и фото заснемане на рождени дни и други семейни празници’
  • Бебешка, детска, семейна и будоарна фотография;
  • Видео и фото заснемане на фирмени партита, корпоративни събития, конгреси, сенинари.

Не сме пропуснали и допълнителната обработка на заснетия материал – видео монтаж, ретуш, дизайн и изработка на фотокниги по индивидуален проект.

Наша основна цел е „Да надминем вашите очаквания“,
Нашият девиз: „Коректност преди всичко“

Като член на НАПСФВ (Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори) екипът на Делийски Студио гарантира правата на своите клиенти по следните начини:

  • Ние работим чрез законно регистрирана фирма и за всяко плащане издаваме фактури;
  • За всички ангажименти, които поемаме сключваме договор;
  • Спазваме етично-моралния кодекс, одобрен от членовете и управителния съвет на НАСПФВ
Запознайте се с екипа зад кадър
Цветелина Делийска
Цветелина Делийска

Фотограф

Пътешественик по дух и фотограф по призвание. Обича да разказва истории без думи! Стилът ‎ѝ е смесица между чистата и неподправена фотожурналистика и артистичната портретна фотография. Носител на множество награди от български и международни конкурси за сватбена фотография. Участник в редица изложби, включително и самостоятелна.

Петър Делийски
Петър Делийски

Видеооператор

Създател и съучредител на НАПСФВ - Нациоаналната Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори в България. Организатор на редица семинари с международно участие, какро и уъркшопи с цел постоянното повишаване на нивото на сватбената фотография и видеозаснемане у нас.

Боряна Делийска
Боряна Делийска

Асистент фотограф

Най-младият член на екипа. Винаги усмихната и лъчезарна тя е нашият малък талисман.

Виктория Сиракова
Виктория Сиракова

Фотограф

Вики е част от нашия екип вече няколко години. Много амбициозна и изпълнителна и талантлива. Както се досещате вече не можем без нея.

Награди